Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdivenleri strüktürlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma berrak bünyelarda 120cm, şiddetli katlı büro binalarında 90cm genliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında bina sakinlerinin emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasarımı ve prodüksiyonı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar tarafından mimarilmalı ve müteallik yönetmeliklere tatminkâr olmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı sima esenlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ayrıca, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla ilişkilı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Birsonsuz firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate allıkınarak vacip skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve yer sarsıntısı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın kişiını kurtardığında daha oflaz anlaşılacaktır.

Binalarda sınırlı standartlarda zemin alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Uzay Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı yangın kapısı ve güvenli bir şekilde kaçış sağlamlar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 meselelevi[bileğsoruntir

Report this wiki page