Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri sayesinde kapılar pert görmez.

Kullanılan kapı fitili için tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en kebir üstünlükı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın sıkı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Bu üzere soruların yerıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha dayanıklı çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru emekaretlerine ne olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek dâhilin bizleri aramaya sarrafiyelayabilirsiniz.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum tuzakıyoruz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında birey ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne selim panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları Yangın Çıkış Kapısı olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page